Som en del af vores DNA, er det vigtigt for os at støtte, udvikle og assistere unge, nyuddannede og faligt interesserede. Til det rigtige produkt, stiller vi gerne navn, netværk og “knowhow” til rådighed som producent. Vi tager dog også gerne praktikanter, i det omfang det kan lade sig gøre.

Erhverspraktik
Såfremt vi har et projekt, hvor din faglighed kan gavne os, vil vi meget gerne tage en dialog om et 4-8 ugers praktikforløb. Optimalt, skal vi også kunne se et muligt samarbejde på længere sigt, i form af en fast tilknytning/ansættelse (fuldtid, deltid, freelance, projektansættelse).

Uddannelsespraktik
Vores dagligdag er alsidig, med arbejdsopgaver som stikker i alle mulige retninger. Dertil, er det sjældent at vi har arbejdsopgaver som matcher specifikke faglige retninger, i lang tid ad gangen.

Vi er derfor forsigtige med tilknytning af uddannelsespraktikanter i længere forløb (2-6 måneder). Som hovedregel er vi dog altid interesseret i dialoger med studerende indenfor felter som projekt- og produktionsledelse, kommunikation og producerfag. Er du kunstnerisk studerende, og skulle din uddannelse tillade dig at udvikle en produktion under dit praktikforløb, kan vi også være interesseret i at høre fra dig. Det vigtigste, uanset praktikform, er din udvikling, at vi matcher, samt at vi kan beskæftige lige præcis dig, med din faglighed, i den tid du er i praktik.

Kontakt/dialog omkring praktik
Skriv til kontakt@dionysusmedia.dk og notere “praktik” i emnefeltet. Gør det tydeligt i mailen, hvilken slags praktik vi taler om. Skriv også det tidsmæssige omfang, samt hvilket fag du arbejder med (eller studieretning). Vedlæg gerne et CV. Gør det – så er der sjælendt langt til en kop kaffe!