hvem

Hos Dionysus Media er vi oftest i mellem 2-4 mennesker på kontoret. Når vi er i produktion kan det tal stige til 50 tilknyttede! Alle har vi det til fælles, at vi elsker vores fag, det sociale og innovative arbejdsmiljø, samt udviklingen med både kunder, historiefortællere og hinanden.

Ledelse og struktur
Dionysus Media ledes af organisationens stifter, producer og instruktør Stefan Pellegrini, samt producer Jacob Meier. Begge er bosat i Aarhus, hvorfra udvikling og produktionsledelse finder sted.

Stefan er cand.mag. i film og medier, med en bachelorgrad i dramaturgi, teater og skuespil, fra Aarhus Universitet. Dertil er han uddannet filminstruktør fra Super8 Filmuddannelsen ved Filmby Aarhus, og er i skrivende stund PD-studerende i filmdidaktik ved Københavns Professionshøjskole. Stefan har igennem studier og mange års erfaring, specialiseret sig i skuespillerforståelse, storytelling og kreativ kommunikation, samt i forholdet mellem de teatrale medier: Teater, film og spil. Du kan læse mere om Stefan på hans egen hjemmeside: http://www.stefanpellegrini.dk.

Jacob er uddannet filmproducer fra Super8 Filmuddannelsen ved Filmby Aarhus, samt studerende på HA(fil.) ved Copenhagen Business School. Han har været aktiv som producer i det østjyske siden 2010, og står bag en række kort- og novellefilm – fiktion såvel som dokumentar. Foruden Dionysus Media, har Jacob virksomheden Los Film, som aktivt producerer virksomhedsfilm, musikvideoer, dokumentar, fiktion samt animation til erhvervsbrug. Jacob har igennem sit virke specialiseret sig i film- og virksomhedsøkonomi samt kreativ problemløsning.

Dionysus Media har en flad organisationsstruktur. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, som dog fungerer med et kreativt dobbelt CEO-lederskab. Organisationen har en konstant tilknytning (i kortere eller længere perioder) af freelance producere, kunstnere og praktikanter, som sammen udgør Dionysus Medias daglige form.