hvem

Hos Dionysus Media er vi altid et sted i mellem 2-8 mennesker på kontoret. Når vi er i produktion kan det tal stige til 50 tilknyttede! Alle har vi det til fælles, at vi elsker vores fag, det sociale og innovative arbejdsmiljø, samt kommunikationen og udviklingen med både kunder, historiefortællere og hinanden.

Ledelse og struktur
Dionysus Media ledes af organisationens stifter, Stefan Pellegrini. Stefan er cand.mag. i film og medier, med en bachelorgrad i dramaturgi, teater og skuespil, fra Aarhus Universitet. Dertil er han uddannet filminstruktør fra Super8 Filmuddannelsen ved Filmby Aarhus. Stefan har igennem studier og mange års erfaring, specialiseret sig i skuespillerforståelse, storytelling og kreativ kommunikation, samt i forholdet mellem de teatrale medier: Teater, film og spil. Du kan læse mere om Stefan på hans egen hjemmeside: http://www.stefanpellegrini.dk.

Dionysus Media har en flad organisationsstruktur. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, men med en konstant tilknytning (i kortere eller længere perioder) af freelance producere, kunstnere og praktikanter, som sammen udgør Dionysus Medias daglige form.