hvem

Dionysus Media er en netværksbaseret organisation, som lever igennem et stærkt samarbejde med både teoretikere og praktikere indenfor storytelling og kommunikation.

Ledelse og struktur
Dionysus Media ledes af organisationens stifter, Stefan Pellegrini. Stefan er cand.mag. i film og medier, med en bachelorgrad i dramaturgi, teater og skuespil, fra Aarhus Universitet. Dertil er han uddannet filminstruktør fra Super8 Filmuddannelsen ved Filmby Aarhus. Stefan har igennem studier og mange års erfaring, specialiseret sig i skuespillerforståelse, storytelling og kreativ kommunikation, samt i forholdet mellem de teatrale medier: Teater, film og spil. Du kan læse mere om Stefan på hans egen hjemmeside: http://www.stefanpellegrini.dk.

Dionysus Media har en flad organisationsstruktur. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, men med en konstant tilknytning (i kortere eller længere perioder) af freelance producere, kunstnere og praktikanter, som sammen udgør Dionysus Medias daglige form.

Vores professionelle netværk
Vores netværk består af en række kreative produktionsvirksomheder og uddannede freelancere indenfor fagene: dramaturgi, iscenesættelse og instruktion, markedsføring og kommunikation, skuespil, animation, manuskriptproduktion, musikkomposition, antropologi samt producerfunktioner og projektledelse. Dertil mere tekniske funktioner, som fotografering, scenografi, lys, lyd og redigering. Ved større arbejdsopgaver, finder vi en stor glæde i at trække på vores mange dygtige nationale og internationale samarbejdspartnere.

Klik her for at se hvilke skoler og studier vores netværk kommer fra.

Klik her for at se vores gode venner, samarbejdspartnere og støttere.