hvad

Vi er konsulenter, projektudviklere og skabere indenfor de teatrale medier; teater, film og spil. Vi er den nye bølge indenfor storytelling og udvikling af kunst og underholdning.

Vi producerer både egne såvel som klienters projekter/produkter. Uanset hvor du er i din proces, om du kun har en idé eller et mål, om du har et færdigt manuskript eller et koncept som mangler struktur, indhold eller platform, så kan vi hjælpe dig. Fra idé til, og igennem, produktion. Vi forstår storytelling på tværs af 2500 års kunst og underholdning; fra antikkens teater til konsolspil.

Ved Dionysus Media udvikler og producerer vi kreative og kommunikative fortællinger og koncepter til flere medier. Vi beskæftiger os med formidling og produktion af historier og visuelle produkter på flere platforme. Vi brænder for underholdning og kunst igennem de teatrale medier (teater, film og spil), og vi forstår hvordan storytelling og kommunikation gør sig på tværs af disse. Vores erfaring strækker sig fra spillefilm over dokumentarfilm til mobilspil og kunstinstallationer.

Med et ønske om at styrke narrativitet og kreativ formidling, beskæftiger vi os dog også med TV, reklame, transmedia, crosmedia og new media. Sidstnævnte via webbasseret kommunikation, nyheder og kommunikative forhold på de sociale medier. Vores primære fokusområder ligger i film- og teaterproduktion, samt i udviklingen af strukturer, koncepter og fortællinger til alle medier. Vi yder dramaturgisk rådgivning, skaber universer (IP’er) og sikrer en funktionalitet i kommunikationen af såvel fiktionens- som virkelighedens storytelling.

Kommerciel kommunikation, underholdning eller kunst
Uanset om vi arbejder med en horrorfilm, udviklingen af et TV-program et spil, eller et transmedia-projekt med interaktive elementer, så sætter vi en ære i at skabe en perfekt struktur og kommunikation for det enkelte produkt. Vi er i stand til at agere med både kunstneriske behov og ønsker i fokus, og med et forretningsperspektiv for øje. Hvad end her er tale om udviklingen af en teatral fortælling, eller en reklame, og dermed en bevidstgørelse af et budskab og et produkt, er vi opmærksomme på afsenderens intention, mål og ønske. Ved kommercielle opgaver, kan vi derfor let optimere den kreative og kommunikative proces og funktionalitet, med det udgangspunkt, at ramme afsenderens og produktets målgruppe.

Vores fokusområde (for kunder)
For en kunde, arbejder vi som oftest i udviklingsfasen af et givent produkt. Vi beskæftiger os dog også i den udøvende, producerende og skabende fase. Vi er således vant til at udfører teknisk kreativt arbejde, samt instruktør-, producer- og dramaturgarbejde. Ligeledes beskæftiger Dionysus Media sig med undervisning indenfor teater, film og skuespillerforståelse. Visuelt ser det cirka sådan her ud: